Loopbaancoaching

Herken je één of meerdere van deze loopbaan vragen?

 • Op zondagavond begin je al onrustig te worden. Bijna maandag en dan “moet je weer”.Je telt de uren af naar elk weekend en steeds vaker twijfel je of je nog wel op de goede plek zit.
 • Regelmatig surf je over vacaturesites op zoek naar een andere baan. Als je anderen enthousiast over hun werk hoort vertellen, dan denk je “dat wil ik ook” maar je hebt geen idee wat en hoe je dat moet aanpakken.
 • Steeds vaker gebeurt het dat je doodmoe en uitgeblust op de bank ploft na je werk. Je werk kost je zoveel energie, dat je vaak geen puf meer hebt om iets leuks te gaan doen voor jezelf.
 • Je doet je werk steeds meer op de automatische piloot en merkt dat de uitdaging erin ontbreekt. Je motivatie ontbreekt en je moed zakt je in de schoenen als je bedenkt dat je zo nog jaren voort moet.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je gaat doen waar je hart ligt en je blij van wordt. Een baan, die jou op het lijf geschreven is waarin je je talenten kwijt kunt en die je uitdaagt.
 • Je niet alleen helder voor ogen hebt wat jouw kwaliteiten en talenten zijn en welke baan daarbij past, maar ook precies weet hoe je die baan kunt vinden.
 • Je energiek en blij thuis komt van je werk en zin hebt om nog wat leuks te gaan ondernemen op je vrije avond.
 • Je met plezier naar je werk gaat en je oprecht kunt zeggen dat je de leukste baan hebt die er is.

Met loopbaancoaching jouw droombaan vinden? Dit kan echt!

In dit praktische loopbaantraject ga je op zoek naar wat jij wilt en welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt. Met een gestructureerde en arbeidsmarktgerichte aanpak gaan we samen aan de slag om jouw richting te bepalen. We beginnen met een brede inventarisatie van waar jij plezier aan beleeft en energie van krijgt en werken in 5 stappen toe naar een concreet loopbaanprofiel en bijbehorend actieplan, zodat jij alle handvatten hebt om jouw droombaan te vinden.

Aan het eind van dit loopbaan coaching traject …

 • Weet je exact welke functie past bij jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren.
 • Heb je een concreet plan van aanpak incl. tijdpad voor het zoeken naar jouw baan.
 • Heb je helder voor ogen in welke branche en welk type organisatie je wilt werken, wat voor jou belangrijke arbeidsvoorwaarden zijn (o.a. salaris en aantal uur) en op welke reisafstand.
 • Heb je een actueel CV en kort profiel, dat je kunt gebruiken voor je sollicitatie activiteiten

Een praktische en resultaatgerichte aanpak om jou te helpen jouw droombaan te vinden.

Tijdsduur  – ongeveer 3 maanden (afhankelijk van je hulpvraag)

Bijeenkomsten – 1 keer per 2 -3 weken en gemiddeld 1,5 uur 

Opdrachten  – je ontvangt van mij tussendoor (huiswerk-) opdrachten

Locatie  – online (offline in overleg)

Investering – alle trajecten zijn maatwerk. In het kennismakingsgesprek bespreken we wat jij nodig hebt en wat de kosten daarvan zijn. 

Wil je een afspraak maken voor een gratis kennismaking?
Vul dan hier je gegevens in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.