Referenties

Na een lange periode van overbelasting kwam Hiske op mijn pad. Het was prettig om juist tijdens het wandelen te praten. Door het wandelen werd er al snel een veilige sfeer gecreëerd. Ook was het, door de persoonlijke benadering van Hiske, makkelijk om mij open te stelen en aan mijn herstel te werken. Daarnaast heeft Hiske met mijn werkgever een goed gesprek gehad over de financiering van de kosten van het traject. Mijn werkgever heeft zich hierdoor mede verantwoordelijk getoond voor mijn herstel. Ik heb dit enorm gewaardeerd. Het heeft mijn terugkeer in het werkveld bespoedigd. 

Sanne, leerkracht, 48 jaar

Toen ik bij Hiske aanklopte, bevond ik me midden in een moeilijke privé-periode die resulteerde in een burn-out. De stress en emotionele druk waren intens en ik was behoorlijk uitgeput. Ik wist oprecht niet meer hoe ik mijn eigen grenzen kon bewaken. Ik koos voor de begeleiding van Hiske, omdat deze plaatsvond tijdens zowel prettige als confronterende wandelingen in de natuur.

Na onze samenwerking kan ik zeggen dat mijn herstel niet alleen gericht was op het overwinnen van de burn-out, maar ook op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende oorzaken. De coaching bood niet alleen praktische strategieën voo herstel, maar ook de mogelijkheid om in een rustige omgeving mijn gedachten te ordenen en emotioneel te herstellen. Ook heeft ze enorm geholpen om het re-integratieproces in goede banen te leiden. Wat deze ervaring me heeft opgeleverd, gaat veel verder dan het terugkrijgen van energie en veerkracht. Het heeft me geholpen niet alleen beter om te gaan met stress, maar ook een diepere verbinding met mezelf te ontwikkelen.

Met een pragmatische aanpak en de rust van Hiske heb ik niet alleen mijn burn-out overwonnen, maar ook mezelf opnieuw ontdekt en ben ik in balans gekomen. Ik kan nu beter mijn grenzen aangeven, voel me veel zekerder, ben niet meer opgejaagd, en de balans tussen werk en privé voelt nu prettig aan. Ik beveel Hiske absoluut aan aan anderen die een soortgelijke uitdaging doorgaan. Dank je wel Hiske voor je fantastische hulp! 

Suzan, Raadsondersteuner, 50 jaar

Ik kwam bij Hiske omdat het even allemaal niet vanzelf ging. Ik zat met een burn-out thuis helaas. Door goede, eerlijke en oprechte gesprekken, heerlijk door de frisse lucht, ben ik tot veel inzichten gekomen en heeft Hiske mij flink aan het denken gezet.  Nu een aantal maanden later ben ik weer blij met mijn (nieuwe) werk en kan ik weer genieten van de mooie dingen in mijn leven. Mocht je met jezelf in de knoop zitten en wil je jezelf weer op de goede weg helpen, dan zou ik Hiske zeker aanraden!

Femke, leerkracht, 35 jaar

Ik was op zoek naar een coach die me kon helpen meer balans en rust te vinden, met een duidelijke wens meer energie te hebben voor de mooie momenten met het gezin. Zelf heb ik een sterk karakter en ben in mijn functie ook gedwongen grote beslissingen snel te nemen dus was ik op zoek naar een coach die niet zomaar met zich liet sollen.

Na verschillende coaches te hebben gesproken beviel de intake met Hiske mij veruit het meest. Niet omdat ze nou perse een overdreven sterke sturing geeft maar juist heel knap mij mijn eigen valkuilen liet ontdekken. De meeste sessies deden we lekker buiten in het bos en meestal nam ik mijn hondje mee. Als je op zoek bent naar een ervaren coach die je niet allemaal “weetjes” gaat vertellen maar juist door de goede vragen je eigen valkuilen laat zien zal ik haar zeker aanraden! Ik heb er echt merkbaar profijt van gehad en ben blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan. 

Jeroen, Sr Vice President of Global Sales

Heb een jobcoachtraject afgerond bij Hiske. Ze heeft me in die sessies aan het werk gezet en mee mijzelf leren kennen op het gebied van werk. Hiske is heel goed in het inzichtelijk maken van je eigen wensen qua werk. Zij werkt op een gestructureerde manier waardoor je steeds verder in gaat zoomen op je echte kwaliteiten en eisen. Het resultaat is dat ik na de vakantie ga starten met mijn droombaan. Ik kan iedereen aanraden om bij Hiske aan de gang te gaan.

Esther, Werkbegeleider Leerteam, 42 jaar

In een periode waarin ik dacht het allemaal zelf te kunnen fixen….Jij hebt me geleerd om met een open blik anders te luisteren. En, zonder boosheid, mijn grenzen te bewaken. Ik kijk dankbaar terug op fijne gesprekken, en positief (en gesterkt) vooruit naar de komende jaren. Bedankt! 

Simone, Management assistente, 52 jaar

Ik trof Hiske op een moment in mijn leven waarin ik niet zo goed meer wist wat ik moest. We begonnen met een eerste wandeling door de bossen en dit maakte het praten makkelijker. Al lopend vertel je uit gemak veel meer. Want er is geen ongemak van tegenover elkaar zitten in een afgesloten hokje. Ook was er veel minder gevoel van tijdsdruk.

Wat Hiske heel goed doet, is je forceren zelf na te denken. Met een groot gevoel voor het in je eigen waarde laten, stelt ze de (lastige) vragen die je zelf wegstopt. Zo prikt ze langzaam maar zeker op de juiste plekjes. Want diep van binnen weet je waar het wringt in je leven. Met die vragen, komen de antwoorden naar boven en ga je zelf aan het werk met je leven. Want niemand weet beter hoe het bij jou en in jouw leven is dan jijzelf.

Voor mij zijn er veel stukjes van de puzzel duidelijk geworden. En iedere dag ben ik nog bezig om de puzzel te leggen, het plaatje compleet te maken. Dat is nou eenmaal wat het leven is. Door Hiske is het plaatje op de doos in ieder geval een stuk helderder geworden en heb ik een richting om op te bewegen. Dankzij onze wandelingen en gesprekken is er weer ruimte in mijn hoofd en energie in mijn lichaam en ben ik klaar om de volgende stap te zetten. 

Fenny, MarCom specialist, 37 jaar

Hiske was voor mij een reddingsboei op een hele ruwe zee. Zo voelde het. Vanaf ons eerste telefoongesprek werd ze echt een houvast. Ze stelt je gerust; je bent niet gek en het komt echt goed. Dat brengt al een beetje (broodnodige) rust en acceptatie. Gedurende het traject leerde ze me veel over mens zijn en omgaan met stress, zowel lichamelijk als geestelijk. Uiteindelijk kreeg ik inzicht in wat mij (ongezonde) stress geeft en hoe ik hier beter mee om kan leren gaan en/of kan voorkomen.

Ook als je weer de kracht hebt om naar de kant te zwemmen, blijft Hiske die reddingsboei. Je zal zelf moeten gaan zwemmen, maar je mag altijd even steunen. Hierdoor leer je de theorie toe te passen in de praktijk. En dat is nodig voor de langere termijn, want je valkuilen komen vroeger of later weer voorbij. Nu herken ik ze veel sneller en weet ik er beter mee om te gaan óf uit de weg te gaan. Nu gaat het veel beter met me, maar denk ik nog regelmatig aan wat we destijds hebben besproken. Ik sta nu sterker in het leven en maak betere beslissingen voor mezelf. Op dit punt was ik niet zo snel gekomen zonder de hulp van Hiske. Een burn-out gun je niemand, maar een coach als Hiske raad ik iedereen aan.

Marcel, regiomanager, 39 jaar

Ik kwam in 2017 bij Hiske met een burn-out. Met haar hulp is het mij gelukt hier uit te komen. Zij neemt bestaande gedrags- en denkpatronen onder de loep en laat je nadenken welke voor je werken en welke je tegenwerken. Met verschillende oefeningen brengt ze mind & body weer in balans. Ook buiten de coachingsessies om, is ze bereid je met raad en daad bij te staan waar nodig. Ik heb Hiske ervaren als een pragmatische coach, die goed in staat is jou van tools te voorzien waar je zelf mee verder kunt!

Petra, HR, 33 jaar

De belangrijkste reden waarom ik bij Hiske ben gekomen is, omdat ik veel last had van verliezen van energie op de dag. Het lukte mij niet om dit proces van mentale stress te doorbreken en daarvoor zocht ik een coach. En.. dank aan Hiske! Want ze heeft mij tijdens haar heerlijke wandelcoach sessies super geholpen. Ze kan goed luisteren, is analytisch, heeft veel kennis vanuit de praktijk welke zij goed kan onderbouwen met theorie. Het heeft mij veel inzicht gegeven hoe ik zelf handel en hoe ik het zou kunnen oplossen. Het grote verschil tussen nu en voorheen is dat ik meer bewust ben geworden hoe ik mij voel, hoe situaties ontstaan waardoor ik energie verlies en hoe ik het kan oplossen. Het heeft mij meer balans gegeven, blijheid en vooral rust in mijn hoofd waardoor ik over de dag meer energie heb. Dus zoek je een coach op het gebied van stress, vermoeidheid, gevoel van leegte dan is Hiske de aangewezen coach. Ze neemt je altijd mee naar buiten. Weer of geen weer ze staat er voor je. 

Evan, DGA, 51 jaar

Hiske heeft me geweldig geholpen met mijn stress- en burn-out klachten. Ze weet direct de vinger op de zere plek te leggen. De manier van werken van Hiske vind ik erg prettig, ze stelt de juiste vragen die je aan het denken zetten, geeft goede adviezen en bruikbare tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Wanneer je burn-out klachten hebt of al burn-out bent, heb je soms even iemand nodig die echt naar je luistert. Iemand die niet alleen hoort, maar je ook echt begrijpt. En dat is Hiske! Ze voelt goed aan wat je nodig hebt op dat moment en op langere termijn. Soms wordt je even met beide benen op de grond gezet, maar altijd op een fijne prettige manier.

Ik ben erg dankbaar dat Hiske op mijn pad is gekomen. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en zou iedereen die met stress of burn-out te kampen heeft aanraden om een coachingstraject bij Hiske te starten!

Renate, medewerkster marketing, 33 jaar

Ik had problemen met overspannenheid en beginnende burn-out klachten. Ik had grote problemen met het kunnen focussen op mijn doelen, verminderd gevoel van zelfvertrouwen en voelde mij boos en aan de kant gezet door mijn leidinggevende. Ik voelde mij erg stuurloos en had het gevoel mijn professionele leven niet onder controle te hebben. Hiske heeft mij geholpen om goed bij mijn gevoel te kunnen komen, duidelijkheid over waar ik naartoe wilde en beter keuzes maken. Leren stil staan bij wat ik zelf kan beïnvloeden en wat echt belangrijk is. Hiske neemt je mee op een reis in jezelf en je gevoelens. Zij laat je zelf inzien hoe je je echt voelt, wat jij eraan kan doen en hoe je verder kan komen. Zij zoekt persoonlijke verhalen voor je uit en helpt om weer te kunnen focussen op je toekomst en wat jij wil! Ik kan Hiske aanbevelen als je burn-out of overspannen bent! Zij helpt je 100% met het verder komen zowel in je zakelijke als je privé leven.

Niels, projectleider, 53 jaar

Ik kwam bij Hiske met zware overspanningsklachten, lichte burn-out verschijnselen. Gelijk in de eerste sessie heeft ze met een paar goede vragen mij aan het denken gezet over mijn eigen gedrag. Reflecteren is niet altijd makkelijk maar wel noodzakelijk om te kunnen groeien. De coaching sessies met Hiske hebben mij geleerd dat perfectionisme een mooie eigenschap is die me ver heeft gebracht, maar ook tegen kan me werken. Herkennen wanneer ik teveel eis is en vervolgens momenten van ontspanning inplannen helpen mij hierbij. Het fijne aan de sessies met Hiske is dat je lekker in de natuur bent en de oefeningen praktisch zijn.

Joy, HR, 35 jaar

‘Een burn-out… dat zal mij nooit overkomen’ iets wat ik echt geloofde totdat ik in de zomer van 2019 geconfronteerd werd met mezelf. Ik kon me lastig concentreren, kwam niet meer uit m’n woorden in gesprekken en presentaties. Discussies en overleggen kon ik lastiger voeren en ik werd wat minder sociaal in m’n gedrag. Bijna alle dingen waar ik van mezelf van vind ‘daar ben ik goed in’ zakten langzaam in. Eerst dacht ik ‘met een aantal goede nachtrusten gaat dit wel over’, maar ergens wist ik dat dit ook weer niet waar was. De situatie in die periode was als volgt: vader van twee jonge kinderen (2 en 4 jaar), leidinggevende van twee afdelingen en een derde afdeling “tijdelijk” erbij.

Wat Hiske gelijk heel goed deed, is eerst een beeld schetsen van wie ik ben, los van waar ik last van had en gelukkig nog even weg blijven van allerlei tips en adviezen. Zodra we later het bruggetje maakten naar waar ik allemaal tegenaan liep kon ze vanuit gedrag en psychologie goed toelichten waar het mogelijk vandaan komt, wat ik persoonlijk heel prettig vind. M’n gevoel van verantwoordelijkheid en hierdoor onbewust veel bij mezelf houden waren debet aan m’n situatie, dit ondanks dat ik het gevoel had al veel bij anderen te beleggen. Daar hebben we aan gewerkt, wat niet alleen invloed had op mij maar ook de mensen waar ik voor verantwoordelijk was.

Waar ik het meest aan heb gehad is een goed luisterend oor zonder waardeoordeel. Daarnaast komt Hiske uit het bedrijfsleven. Dit stelt haar in staat om goed te kunnen inschatten of bepaalde tips en adviezen uitvoerbaar zijn in de praktijk. Waar ik bijvoorbeeld niet op zat te wachten is dat ik mooie verhalen zou horen waar ik in mijn praktijk niet veel mee kon. Tot slot is Hiske een warme persoon, die mij niet heeft behandeld als een “patiënt” die ze beter moest maken maar als een mens en professional, die ze wil helpen.

Jeroen, creative director, 42 jaar

In mei 2018 ben ik met een nieuwe baan begonnen, in een hogere functie in de horeca, een overweldigend, druk en stressvol avontuur. Lange werkdagen, altijd maar problemen oplossen, perfectionistisch alles af willen krijgen, een partner thuis hebben zitten die op je wacht met het eten en nog gezellig doen als je wel vrijetijd had.

Vanaf maart 2019 voelde ik dat het echt niet meer goed ging en totaal geen energie meer had om ook maar iets te doen. Wat mij het meest bang maakte is dat ik heel erg veel dingen niet meer wist of kon onthouden! Ik heb mij toen met heel veel moeite ziek gemeld en na een gesprek met de bedrijfsarts was het duidelijk dat ik een goede burn-out te pakken had. De reguliere gezondheidszorg duurde veel te lang en de aanpak van in een kamertje zitten en vertellen wat er “ mis ” met je is zag ik helemaal niet zitten.

Ik ben via internet met Hiske in contact gekomen, en het kennismakingsgesprek voelde al meteen goed. We hebben gelijk gekeken naar wat ik graag zou willen aanpakken, en hoe we dat zouden kunnen bereiken. Hiske is heel lief, open, maar ook oprecht eerlijk. Ze weet door middel van mooie metaforen een spiegel voor te houden, waar je enorm van leert. Ze laat je goed nadenken waar bepaalde patronen vandaan komen, en hoe je dingen kan ombuigen of anders kan zien. Vooral het luisterende oor en iemand die je helpt je gedachtes weer op een rijtje te krijgen was enorm fijn! Bedankt voor alle hulp die je me gegeven hebt!

Charlotte, assistent bedrijfsvoering horeca, 30 jaar

Ik ben bij Hiske terecht gekomen omdat ik het gevoel had dat ik op instorten stond en ik hulp nodig had. Hiske is en fijn een prettig mens om je verhaal aan kwijt te kunnen. Ik voelde me gehoord en hoewel ik soms van de hak op de tak ging, wist Hiske de focus op het doel te houden.  Ik heb de handvatten gekregen om mijn eigen ik weer steviger op de grond te zetten en meer voor mezelf te kiezen. Ik weet, dat ik er nog niet ben, maar merk zelf dat ik al stappen heb gezet. Ik vind mijzelf rustiger en de hele grote beren op de weg zijn al heel wat kleiner. Ook mijn gezin ziet veranderingen, meer loslaten en rustiger. Wat kan je toch blij zijn al met 1 mens op deze aarde. Dank je wel!

Jacqueline, medewerker thuiszorg, 53 jaar

Hiske heb ik ervaren als een prettige coach. Zij heeft mij geholpen om tijdens mijn burn-out alles weer helder te krijgen. Vooral ook om in te zien dat mijn kracht ook vaak mijn valkuil is. En hoe je dat omzet in positieve beweging. En vooral al wandelend pratend geeft Hiske een gevoel van ruimte. Hiske kan gesprekken zo sturen dat je zelf de oplossing ziet. Na ieder gesprek ging ik met positieve energie (al was die heel laag in het begin) weer naar huis. Blij dat ik voor dit traject heb gekozen, het heeft mij veel gebracht.

Michelle, zelfstandig onderneemster, 47 jaar

Ik kreeg vorig jaar last van zware overspannenheid in combinatie met oorsuizen. Dit sloeg in als een bom en ik kon helemaal niets meer. Hulp kwam nauwelijks op gang door bureaucratie en wachtlijsten in de zorg. Ik voelde dat ik gelijk hulp nodig had en heb toen zelf het heft in handen genomen.

Na kort zoeken op internet ben ik bij Hiske terecht gekomen. Voor haar ben je geen nummertje en krijg je ondersteuning helemaal persoonlijk afgestemd op jou. Hiske heeft mij in de crisis periode geholpen om er weer bovenop te komen, door een luisterend oor te zijn, maar ook door aan de hand van mijn verhaal wijs advies en goede handvatten te geven voor mijn herstel.

Toen de crisisperiode voorbij was kwamen de vragen: Hoe heeft het zover kunnen komen? Wat moet er veranderen? Doe ik nog wel de juiste dingen met mijn leven? Hiske heeft mij fantastisch geholpen om door deze periode heen te komen en weer grip te krijgen op mijn eigen leven en inspiratie voor de toekomst.

Tim, programmeur, 43 jaar

Ik heb het coachingstraject met Hiske als zeer prettig en leerzaam ervaren. Prettig, omdat Hiske je volledig in je waarde laat. Met een vleugje humor laat ze je zelf nadenken en tot bepaalde conclusies komen over je eigen patronen en denkwijzen. Leerzaam, omdat tot op de dag van vandaag ik Hiske’s adviezen toepas en daarmee ook weer anderen om mij heen kan inspireren. Hiske heeft mij op het gebied van mijn loopbaan ook goede adviezen gegeven, waardoor ik nu goed weet welk pad ik het beste kan bewandelen om dichterbij mijn doel te komen. Ik ben zeer dankbaar voor het feit dat ik Hiske heb ontmoet en kijk met een zeer tevreden gevoel terug op het gehele traject.

Lonneke, intercedente, 37 jaar

Hiske is iemand die heel goed luistert, je je verhaal laat doen en na en tijdje nog terug komt op iets wat je wellicht een kwartier eerder in een verhaal gezegd hebt. Ze weet je ook te triggeren, door soms confronterende vragen te stellen, en je uit je comfortzone te halen. Ze weet door oefeningen heel duidelijk te maken welk gedrag je vertoont en je voor de waarom vraag te laten beantwoorden. Wat ik persoonlijk heel prettig vind, is dat Hiske je de vrijheid geeft je eigen tempo te bepalen. Niets gebeurde overhaast en als ze vond dat ik vertraagde, dan werd er ingegrepen. Ik heb ook de indruk, dat Hiske openstaat voor nieuwe therapieën en die selectief gebruik in het behandelplan. Ik heb het hele traject als confronterend en helend, maar vooral als bijzonder prettig en fijn ervaren. Er was geen onderwerp dat niet besproken werd. Ik heb meer dan voldoende tips en tricks gekregen, waarmee ik zelf aan de slag ga. Gelet op de persoon Hiske kan ik haar met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.

Corine, financieel specialist, 57 jaar

Op een bepaald moment ben je Hiske iets aan het vertellen, iets waaraan je je stoort of iets wat niet goed gaat en ineens hoor je jezelf praten en denk je oh bugger…. Dan weet je dat alles, wat Hiske gezegd heeft, is aangekomen en kun je jezelf corrigeren. Wat een winst.

Gerda, 55 jaar

Dank je wel uit de grond van m’n hart dat jij er was voor me! Dankzij jou veel inzicht gehad en gelukkig mezelf weer stapje bij stapje terug mogen vinden!

Cindy, administratief medewerkster, 45 jaar

Voor mezelf opkomen en tijd voor mezelf nemen waren de grootste problemen toen ik bij Hiske kwam. Ze heeft me erg geholpen om goed en positief naar mezelf te kijken en opdrachten gegeven, die ik moest doen om meer tijd voor mezelf te maken/creëren. Ik ben erg blij dat ik nu echt tijd voor mezelf kan maken en mezelf ook tijd gun hierdoor! Hiske is een lieve, rustige en warme vrouw bij wie je je vertrouwd en op je gemak voelt.

Shelby, 26 jaar

Ik ben bij Hiske terecht gekomen, omdat ik te maken had met een burn-out en hevige angstklachten. Tijdens ons eerste gesprek merkte ik dat ik mijn verhaal goed kwijt kon bij Hiske. Uit de grote chaos in mijn hoofd, wist zij elke keer kort en krachtig tot de kern te komen. Vervolgens kwam ze met kritische vragen en uitdagende oefeningen om mijn eigen gedrag onder de loep te nemen. Hoewel mijn eigen zoektocht nog niet is afgelopen, ben ik heel blij en dankbaar dat Hiske het afgelopen jaar een stukje met mij mocht optrekken. Het heeft mij meer rust, acceptatie en herstel opgeleverd. 

Kirsten, 26 jaar, universitair docente

Onlangs een traject loopbaancoaching gevolgd bij Hiske. Het heeft me goed geholpen om eens een fijne en kritische blik te werpen op hetgeen wat bij mij past als persoon door fijne oefeningen en eenvoudig te maken “huiswerk”. De begeleiding van Hiske is altijd helder en ook zeker erg leuk. Ze helpt je op een fijne manier naar je echte “ik” te kijken en wat jij belangrijk vindt. 

Renate, 34 jaar, team assistant

Eind 2019 kwam ik in contact met Hiske. Na een lang leuk telefoongesprek kon ze helpen met mijn stress gerelateerde klachten. We zouden met behulp van wandelingen een traject starten. Helaas brak ik mijn enkel en kon ik dus niet wandelen. Hiske stelde voor om op locatie af te spreken. Erg fijn dat dit kon en dat ze meedacht met de situatie. Ook nadat ik weer wat beter kon lopen, gingen we wandelen op verharde paden met wat rustpunten. Veel tips gekregen en meer inzicht in hoe ik de dingen anders kon gaan doen. Veel dingen wist ik natuurlijk al maar erg prettig om hier een goede reminder voor te krijgen. Nadat het traject afgelopen was, hebben we contact gehouden en zijn we samen nog een loopbaantraject gaan doen. Een erg leuke ervaring met wederom veel inzichten. Mijn fantasie ging weer leven en veel interessante mogelijkheden zijn langsgekomen. Mocht ik in de toekomst weer een traject starten dan zal ik dit zeker bij Hiske doen. 

Monique, 52 jaar, manager servicedesk 

Dit voorjaar mocht ik loopbaan coaching ontvangen van Hiske. Dit was voor mij echt een cadeautje! Na jarenlang thuis geweest voor ons gezin en vandaar in een burn-out terecht gekomen, kon ik nu gaan ontdekken wat ik ook al weer echt leuk vond. Hiske heeft met veel creatieve opdrachten en vragen mij echt aan het denken gezet en uitgedaagd om iets nieuws te gaan proberen. Woorden en kaders die wel of juist niet bij mij pasten, hebben mij geholpen om hele nieuwe beroepen onder de loep te nemen en te verkennen. Door de gesprekken heen heb ik opnieuw moed en lef gekregen om gewoon iets te gaan proberen. Om stappen te zetten zonder dat ik weet wat het gaat opleveren. Spannend, maar heel erg leuk! Ik weet nog steeds niet precies wat ik wil worden als ik later groot ben, maar met de handvaten die ik ontvangen heb, durf ik mezelf weer helemaal in de markt te zetten.

Ynskjen, 42 jaar

In november 2020 raakt ik door Corona mijn baan in de horeca kwijt. Gelukkig heb ik Hiske gevonden om een loopbaantraject bij te volgen. Hiske neemt graag de tijd voor je en legt alles op een leuke en fijne manier uit. Ze kan ook erg good doorvragen, waardoor je dieper gaat nadenken waarom je bepaalde leuk of juist niet leuk lijken.

De opdrachten, die wij gedaan hebben waren leerzaam en erg leuk! hierdoor kreeg ik een ruimere blik op de mogelijkheden die er zijn en wat er bij mij zou kunnen passen. Aan het einde van het traject helpt Hiske ook echt om passende vacatures te vinden. Ze geeft je tools om de zoekopdrachten makkelijker te maken via vacaturewebsites. Een heel fijn traject en ik kan het iedereen aanraden!

Lotte, 31 jaar

 

Herken jij de stress & burn-out klachten uit bovenstaande verhalen?

Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en ik neem binnen één werkdag contact met je op voor een online kennismakingsgesprek. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Aan de hand van jouw persoonlijke stress analyse kan ik bepalen hoeveel sessies jij nodig hebt, zodat je direct helderheid hebt over jouw kosten. 

Wil je liever eerst bellen? Dat kan natuurlijk ook ! Mijn telefoonnummer is 06-13738443. 

aanvraag gratis kennismakingsgesprek