Wandelcoaching bij herstel van burn-out & stress

Overspannen of burn-out? Check dan deze veel voorkomende klachten

 • Je voelt je alleen nog maar moe. Het liefst zou je de hele dag in bed blijven liggen. Dat gaat alleen niet, want er wordt op je gerekend. Dus raap je jezelf  bij elkaar en ga je weer door.
 • Het ene moment barst je zomaar in huilen uit, het andere moment schiet je uit je slof. Je lontje is kort. Je kunt nog maar weinig hebben en dat ken je helemaal niet van jezelf.
 • Je hoofd zit zo vol en je hebt het gevoel dat je continu “aan” staat. Het lukt je maar niet om je gedachten stop te zetten. Vooral ’s nachts lig je te malen over je to-do lijstjes, waardoor je regelmatig wakker ligt.
 • Je bent erg vergeetachtig de laatste tijd. Wat je voorheen met gemak uit je hoofd deed, moet je nu allemaal opschrijven. Ook ben je continu van alles kwijt zoals je huissleutel, die regelmatig in de voordeur blijft zitten.
 • Je hebt steeds vaker last van hoofdpijn, spierpijn en allerlei vage en onverklaarbare klachten. maar ach.. die klachten wuif je weg. Je hebt het druk en iedereen voelt zich wel eens wat minder toch?
 • Je hebt het gevoel geleefd te worden. Afspraken zeg je af en op het werk loopt het ook al niet lekker. Je doet bijna nooit meer iets leuks voor jezelf. Sterker nog, je weet soms niet eens meer wat je leuk vindt.

Hoe zou het voor je zijn als…

 •  Je genoeg energie hebt om weer leuke dingen te gaan doen?
 •  Je rust en ruimte in je hoofd ervaart en weer heerlijk kunt slapen?
 •  Je je lichamelijk fit en in balans voelt? 
 • Je je ontspannen en veerkrachtig voelt?
 • Je overzicht en grip hebt op je leven? 
 • Je ontdekt waar jij blij van wordt: op het werk en privé?

Na je burn-out herstel geniet je weer volop van leven en werk

Voor nu voelt dat vast nog als heel ver weg, maar als wij samen aan de slag gaan zit jij straks weer lekker in je vel. Mijn trajecten zijn altijd op maat. Aan de hand van het kennismakingsgesprek en een stress analyse geef ik je aan hoeveel sessies je nodig hebt. Gedurende het traject ben ik jouw persoonlijke coach. De coach sessies vinden plaats op een mooie groene locatie. Je krijgt van mij ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor thuis. Als het even lastig is voor je, kun je tussendoor via mail of whatsapp contact opnemen. Ook krijg je van mij huiswerkopdrachten, die we samen doornemen tijdens de sessies. Hoewel je het wel zelf moet doen, hoef je het zeker niet alleen te doen. We gaan samen letterlijk en figuurlijk op pad. Door de combinatie van wandelen met coaching in de natuur ga je werken aan je herstel, eerst fysiek en dan mentaal.

Referenties

Toen ik bij Hiske aanklopte, bevond ik me midden in een moeilijke privé-periode die resulteerde in een burn-out. De stress en emotionele druk waren intens en ik was behoorlijk uitgeput. Ik wist oprecht niet meer hoe ik mijn eigen grenzen kon bewaken.

Met een pragmatische aanpak en de rust van Hiske heb ik niet alleen mijn burn-out overwonnen, maar ook mezelf opnieuw ontdekt en ben ik in balans gekomen. Ik kan nu beter mijn grenzen aangeven, voel me veel zekerder, ben niet meer opgejaagd en de balans tussen privé en werk voelt nu prettig aan. 

Ook heeft ze enorm geholpen om het re-integratie proces in goede banen te leiden.

Suzanne, Raadsondersteuner, 50 jaar

Ik heb het coachingstraject met Hiske als zeer prettig en leerzaam ervaren. Prettig, omdat Hiske je volledig in je waarde laat. Met een vleugje humor laat ze je zelf nadenken en tot bepaalde conclusies komen over je eigen patronen en denkwijzen. Leerzaam, omdat tot op de dag van vandaag ik Hiske’s adviezen toepas en daarmee ook weer anderen om mij heen kan inspireren.

Hiske heeft mij op het gebied van mijn loopbaan ook goede adviezen gegeven, waardoor ik nu goed weet welk pad ik het beste kan bewandelen om dichterbij mijn doel te komen. Ik ben zeer dankbaar voor het feit dat ik Hiske heb ontmoet en kijk met een zeer tevreden gevoel terug op het gehele traject.

Lonneke, intercedente, 37 jaar

Na een lange periode van overbelasting kwam Hiske op mijn pad. Het was prettig om juist tijdens het wandelen te praten. Door het wandelen werd er al snel een veilige sfeer gecreëerd. Ook was het, door de persoonlijke benadering van Hiske, makkelijk om mij open te stellen en aan mijn herstel te werken.

Daarnaast heeft Hiske met mijn werkgever een goed gesprek gehad over de financiering van de kosten van het traject. Mijn werkgever heeft zich hierdoor mede verantwoordelijk getoond voor mijn herstel. Ik heb dit enorm gewaardeerd. Het heeft mijn terugkeer in het werkveld bespoedigd. 

Sanne, leerkracht, 48 jaar

Aan het eind van dit coachingstraject…

 • Heb je – zelfs na een drukke werkdag – nog energie om ’s avonds iets leuks te gaan doen voor jezelf zoals gezellig uit eten of naar de bioscoop.
 • Heb je zelf de regie weer in handen. Je hoofd is helder en dat zorgt voor overzicht en controle. Zelfs in drukke tijden houd jij je hoofd “koel”.
 • Ervaar je rust en ruimte in je hoofd waardoor je weer geniet van een ontspannen nachtrust en ’s ochtends fris en energiek aan de dag begint.
 • Ervaar je een goede balans tussen werk en privé. Je weet hoe je je kunt ontspannen en ook in drukke tijden neem je regelmatig even tijd voor jezelf. 
 • Voel je je fit en gezond en zit je fysiek en mentaal weer “lekker in je vel”. Je hebt weer zin om te sporten of lekker actief bezig te zijn en merkt dat je je daardoor nog fitter gaat voelen.
 • Sta je met plezier in het leven, omdat je zowel thuis als op het werk de dingen doet waar jij blij en gelukkig van wordt. Kortom, je geniet volop van het leven op jouw voorwaarden!

Een praktische en resultaatgerichte aanpak om jou te helpen weer met energie en plezier in het leven te staan!

Tijdsduur  –  afhankelijk van je klachten (gemiddeld  ongeveer 3 maanden).

Sessies – gemiddeld een uur en vinden in het begin wekelijks of tweewekelijks plaats. 

Oefeningen  –  je ontvangt ademhalings- en ontspanningsoefeningen, waarmee je thuis aan de slag kunt.

Opdrachten  –  tussendoor ontvang je van mij opdrachten. Deze bespreken we in onze sessies.

Contact  –  tussendoor mag je via mail of whatsapp met mij contact opnemen als je even vastloopt of als het niet zo lekker gaat.

Locatie  –  de sessies vinden plaats in de mooie groene natuur rondom Zeewolde (de overige coachlocaties reken ik een aanvullende vergoeding).

Kosten  –  de trajecten zijn maatwerk. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over het aantal sessies dat jij nodig hebt en de kosten hiervan. 

Wil jij weer lekker in je vel zitten en genieten van het leven?

Zet nu je eerste stap om te herstellen van je burn-out. 
Vul hier je gegevens in. 
Ik neem dan binnen één werkdag contact met je op.